De praktijk

Dierenartsenpraktijk Olst-Wijhe

Dierenartsenpraktijk Olst-Wijhe is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen twee praktijken gevestigd in Olst en Wijhe. In vroegere jaren werd de praktijkvoering gedaan vanuit de particuliere huizen van de desbetreffende dierenartsen. Meewerkende echtgenotes en eventuele dienstbodes zorgden voor de achterwacht. Gemeenten waren er trots op een dierenarts binnen de grenzen te hebben.
Onze huidige locatie aan de Jan Hooglandstraat 4 in Olst werd in 1993 betrokken.

  • Elke werkdag geopend van 8:00 tot 17:30
  • Morderne apparatuur
  • Diervriendelijk behandelen

1. Bereikbaarheid

Dierenartsenpraktijk Olst-Wijhe is gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als openbaar vervoer. Wij beschikken over een ruime parkeerplaats en het station van Olst is op enkele minuten loopafstand.

Ons werkgebied strekt zich uit van Zwolle tot Deventer en van Raalte tot over de IJssel naar Oene. En alle plaatsen daartussen zoals Wijhe, Herxen, Diepenveen, Wesepe, Heino, Heeten en Welsum.

2. Onze missie

Onze missie is om met passie, kennis en aandacht optimaal diergeneeskundig maatwerk te leveren. Dit doen wij in een moderne, goed geoutilleerde kliniek, waarbij differentiatie op diverse vakgebieden wordt nagestreefd. Bij elke behandeling staat communicatie met de client centraal. Goed overleg tussen client en behandeld dierenarts is het uitgangspunt voor een goede behandeling. Gemotiveerde en goed opgeleide assistentes maken de (preventieve) zorg voor uw huisdier compleet.

Neem een kijkje in de praktijk

Neem met Google Maps direct een kijkje in ons praktijk! De praktijk is gelegen in Olst. Ons werkgebied is voornamelijk Olst, Wijhe, Diepenveen, Wesepe en omgeving.

Open route