Veranderingen bij DAP Olst Wijhe per 1.1.21

Personeels Wisseling

Met het begin van het nieuwe jaar zijn er veranderingen in de samenstelling van ons team. Jetse Bakker heeft nieuwe kansen gezien in een dierenartsenpraktijk in Enschede en is daar nu werkzaam. Zijn plaats zal worden ingenomen door Erik Schoemaker die per 15 februari bij ons in dienst zal treden. Erik zal werkzaam zijn in de landbouwhuisdierenpraktijk. 

Leontien Hoffmann Hessel is per 2 november jl bij de Graafschap in Vorden gaan werken. Voor haar vervanging loopt nog een sollicitatieprocedure. We zijn daar al een eind in gevorderd en hopen u op korte termijn een nieuwe collega voor de gezelschapsdieren te kunnen voorstellen.

We willen Jetse en Leontien bedanken voor jarenlange inzet in onze praktijk en wensen hun veel succes in het vervolg van hun carrière.

Dienstregeling in de buurt

De ontwikkelingen in de diergeneeskunde vragen om verdergaande differentiatie in de dierenartsenpraktijk. Dit betekent dat wij ons team hebben opgesplitst in een team voor de huisdieren en de boerderijdieren. Om u ook buiten openingstijden van dienst te kunnen zijn, zijn wij een samenwerking aangegaan met onze buurt praktijken.

Dit betekent dat onze veehouders geholpen gaan worden door, naast de leden van ons eigen team, de collega’s uit Deventer.

Spoedeisende hulp voor de gezelschapsdieren zal óf door en op de locatie van respectievelijk  de DAP Olst Wijhe en DGC Midden Salland in Raalte worden verleend.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *