Werk en stage

Ons team versterken?

Wil je ons team komen versterken? Bekijk hieronder de openstaande vacatures voor werk en/of stage.

Assistente

Vanaf half juni 2020 zijn wij op zoek naar een enthousiaste parttime paraveterinair

Onze paraveterinairen worden allround ingezet bij de balie, in de OK, laboratorium en tijdens de spreekuren op afspraak. Zij doen veel ondersteunend werk voor de dierenartsen zoals infusen zetten en röntgenfoto’s maken. Binnen onze praktijk hebben alle paraveterinairen een eigen takenpakket.

Wij zijn op zoek naar een flexibele gediplomeerde paraveterinair om alle voorkomende werkzaamheden uit te kunnen voeren.

Wij bieden jou een gevarieerde baan van tenminste 10 uur in de week.
Het aantal uren kan oplopen tijdens de vakantie periode. Dagen en tijden in overleg.

Hou je van een uitdaging en ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Stuur dan je motivatie en CV naar info@dapolstwijhe.nl t.a.v. Helma Eijsvogel. We zien je reactie graag tegemoet.

Dierenarts

Op dit moment hebben wij geen vacatures

Geen vacature vrij? Stuur dan een open sollicitatiebrief met CV naar info@dapolstwijhe.nl

Stage

Binnen onze praktijk is er de mogelijkheid om stage te lopen voor de opleiding dierenartsassistente. Zit je in het derde of vierde leerjaar (niveau 4) van je opleiding en zoek je een leuke en leervolle stageplaats? Stuur dan je sollicitatiebrief met motivatie en cv naar info@dapolstwijhe.nl Vermeld tevens in je brief de periode dat je stage bij ons wil komen lopen.

Stuur je CV op

Wil je bij ons werken of stagelopen?

De praktijk

De dierenartsenpraktijk Olst -Wijhe is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen de dierenartsenpraktijk gevestigd in Olst, gedreven door drs. J.W. Kloosterboer en de dierenartsenpraktijk gevestigd te Wijhe gedreven door drs. E. Jedema.

Links