⚠️ Maatregelen in verband met het coronavirus ⚠️

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen die maandag 23.3.20 zijn aangekondigd en 30.3.20 zijn verlengd, zijn wij genoodzaakt om de richtlijnen aan te scherpen. Wij doen dit voor uw en onze gezondheid. Wij zullen er alles aan doen om u hiervan zo min mogelijk hinder te laten ondervinden.

Wij blijven ten alle tijden telefonisch bereikbaar voor overleg, spoed en medicatie. Ook bij een eventuele lockdown.

🛑 Voorlopig begroeten wij u graag met een glimlach en laten het handen schudden achterwege.

🛑 Wij vragen onze klanten de handen te desinfecteren voor en na bezoek aan de praktijk. Hiervoor stellen wij desinfecteermiddelen ter beschikking.

🛑 Wij plannen extra tijd per klant, op deze manier proberen wij te voorkomen dat er meerdere mensen in de wachtkamer zitten.

🛑 Wij verzoeken u om op dit moment geen afspraak te maken voor niet urgente vaccinaties. Wij nemen contact met u op, als uit ons systeem blijkt dat uw huisdier weer aan vaccinatie toe is. 

🛑 Wij verzoeken klanten om alleen naar de afspraak te komen (ook niet met kinderen). Mocht u toch met meerdere personen komen, dan vragen wij u om alleen naar binnen te komen en de rest buiten te laten wachten. Houdt u rekening met de gepaste afstand van 1,5 meter.

🛑 Wij blijven gewoon geopend voor het ophalen van voer en medicijnen voor uw huisdier. Wel vragen we u om vooraf telefonisch of per whatsapp uw bestelling door te geven, zodat wij deze alvast klaar kunnen zetten. Op deze manier beperken we het contact op de praktijk.

🛑 Heeft u als klant klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn, koorts of bent u in een risico gebied geweest dan verzoeken wij u niet naar de praktijk te komen.

🛑 Bovenstaande geldt tevens voor onze medewerkers met klachten. Om die reden kan het voorkomen dat wij op momenten niet optimaal bezet zijn. We streven ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

🛑 Laat in noodgevallen iemand anders die geen klachten vertoont uw dier bij ons brengen. Als u geen ander persoon kunt bereiken om met uw dier te komen, bel ons dan voor overleg.

🛑 Wij verzoeken u per pin/contactloos te betalen.

🛑 Veehouders kunnen appen of bellen naar de praktijk voor het bestellen van medicijnen. Deze worden aan huis bezorgd.

🛑 Thuisvisites willen wij tot een minimum beperken. Wilt u graag een consult aan huis, neem dan contact met ons op.

Bedankt voor uw medewerking,

Team DAP Olst-Wijhe

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *